God Jul,

Ja, nu är julen snart över. Men nyåret ska bli skoj! Emmelie och Offe ska komma hit, och vi ska ha det mys och dricka skumpa.
Äta god och sånt, men nu har det blivit lite andra planer. Marcus har varit och köpt en tv, som han måste frakta hem. Så sonny, mamma och marcus åker till stenungsund i morgon och lämpar av den. Men jag stannar i herrljunga och marcus ska ta med sig peachess. Så Emmelie och Offe får åka hit själva, om dom nu klara det :)

Har kommit hem från Sofie nu, eller i går rättare sagt. Det var jätteroligt där, och spela lips. Fy fan va grymt det va :D:D

Var hemma hos mormor igår och åt julbord . Deras släkting var på besök, Branko. Han kommer från Holland, så det var till att plocka fram engelskan igår.

Ska åka och köpa en ny mobil idag, rean har ju startat!!!

Puss <3

Julafton närmar sig med stormsteg :)

Mhm, jag är hos syrran nu. Mys pys, men jag saknar ändå min marcus som är i Lidköping. Men på juldagen får vi pussas igen.
Har lirat rock band, fan trummorna är inte lätta. Men vi har också bakat lussekatter och det är jag ju lite bättre på :P
Mamma och Sonny kommer hit i kväll, och sen är det bara 1 dag kvar till julafton!!
Jag har handlat julklappar till alla, men det är min klädsel som inte är färdig. Jag har köpt världens vackraste skor, men jag måste ju ha något som matchar dom. + att dom är röda :)

Pepparkaksdegen sätts i dag, så i morgon blir det bakning. Jag och Sofie ska åka in till Karlskrona och shoppa, om hon kan få sin lön nångång.

Ha det bra, btw älskar marcus <3

Sveriges Starkaste Man!

Jepp, den tävlingen har jag varit på idag. Min bror ställde upp, riktigt stolt över honom!!
Han kom tvåa av 13 på Farmers walk, det kommer han äga på när han har tränat lite mer.
Sen skulle han göra Herkules Hold, men det var inte riktigt hans gren, så ingen medalj där.
Men ändå, SILVER!

Umgåts med familjen, har varit en underbar tid.
Jag och Sofie åkte i väg en sväng ut till Malin och Andreas, som har fått påökning med lilla Nellie och hunden Ådi :)
Kände att jag också vill ha en liten knodd när jag satt med Nellie i knät , :) (A)

När jag kommer hem i morgon har Marcus en överraskning till mig, ska vara en rätt dyr sådan ^^
Nej, jag är inte bortskämd :P
Men älskar min lilla sötnos <3


Godnatt !

7.00

Ah, vid den tiden har jag gått upp idag, även om jag kunde sovit hur länge som helst. Men marcus skulle upp så då vaknade jag med.

Igår vad jag hemma hos Em,  med Hannah och jobbade på våran projektplan. Vi kom väl en liten bit ialf.

Idag blir det omprov och sen måste jag köpa fritidskort, eftersom jag ska till mamma i morgon. Hon fyller år idag också :)'
Grattis Mamma! <3

Hej!

God morgon.

Mhm, det kan man säga. Är riktigt nyvaken. När marcus gick i morse kunde jagi nte somna om.
Veckan har varit både bra och dålig. Riktigt kul hade vi igår när vi pyntade, men annars har veckan varit lång. Fick inte så bra betyg på serveringsprovet eller samhällsprovet. Så det får jag plugga till, tills på torsdag, Jag vet att jag kan, så det ska nog inte bli några problem.

Funderar på om jag ska baka pepparkakor idag fanemä.. skulle sitta gott. Åsså måste jag börja tänka på vad jag ska köpa i julklapp.


Knark gör dig ful, och värdelös.

Puss <3


RSS 2.0